Uvjeti korištenja

Svi tekstovi, fotografije i drugi sadržaji na stranicama znajznanje.org vlasništvo su odgovarajućih nositelja autorskih prava. Reprodukcija ili distribucija tekstova, slika i drugih materijala sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe nije dozvoljeno.

Reprodukcija ili distribucija materijala s web stranice u nekomercijalne svrhe je dozvoljena isključivo uz pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava.

Udruga PaRiter nastoji informacije na ovim web stranicama održavati točnima i

pouzdanima, ali ne preuzima odgovornost za potpunost istih i posljedice korištenja, kao niti za sadržaj vanjskih poveznica.

Udruga PaRiter ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu korištenjem ovih web stranica i/ili internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem poveznice s znajznanje.org.

Udruga PaRiter zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Sve informacije na ovoj stranici isključivo su informativnog karaktera i ne mogu se koristiti kao zamjena za liječnički savjet.

Zaštita privatnosti

Udruga PaRiter poštuje privatnost posjetitelja/ica ovih web stranica te će sve podatke prikupljene prilikom ispunjavanja obrasca koristiti isključivo u svrhe autentifikacije korisnika/ca, analize i statistike. Udruga neće niti u jednom trenutku podakte o korisnicima/cama dati trećoj strani. Podatke o korisnicima/cama web stranica ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne posuđujemo.